VOM Taste jehněčí (mražené BARF krmivo)
Kód: 875/500 875/560 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
VOM Taste je doplňkové krmivo, které slouží jako základ pro přípravu kompletního domácího RAW krmiva pro psy.
Skvělá alternativa ke krmivu Petman BARF-in-One jehněčí, které již nelze objednat.
Výhody
- Základní příloha pro domácí BARF krmivo
- Mražené = přirozeně si zachovává vše dobré
- Forma "salámku" nebo nuget
- Ideální velikost a váha balení od 500 g do 560 g
- Snadná manipulace
- Skandinávský přístup od A do Z
Složení a analytické složky
Jehněčí maso a jehněčí bachor
- Protein: 14 %
- Tuk: 15 %
- Sacharidy: 0 %
- Vlhkost: 64-66 %
- Popel: 3 %
- Vápník: 0,7 %
- Fosfor: 0,4 %
Energie z tuku: 71 %, energie z proteinu: 29 %
Doporučení pro krmení
- Denní krmná dávka by měla odpovídat přibližně 2,5 % hmotnosti psa. Tento údaj je však pouze orientační a vždy jej přizpůsobte konkrétním potřebám a stavu vašeho psího kamaráda.
- Toto krmivo je základem pro kompletní domácí BARF krmivo. Je potřeba jej doplnit o další složky (míchané ovoce a zelenina, lehce stravitelné sacharidy, doplňky pro BARF)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mražené maso pro psy (BARF) |
---|---|
Aktivita psa: | běžná |
Druh krmiva: | BARF |
Druh masa: | jehněčí |
Forma krmiva: | mražené |
Podíl masa: | 100 % |
Věk psa: | pro dospělé psy, pro mladé psy |
Velikost plemene: | pro všechny |
Proč je naše doprava mražených BARF krmiv tak spolehlivá?
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Tuto norskou značku špičkového krmiva pro psy máme v nabídce z několika důvodů: (1) sami ji dáváme vlastním psům, (2) produktů má jen pár, ale všechny stojí za to, (3) každý si vybere: štěňata, aktivní psi, psi s problémy se zažíváním i ti, kdo si dělají vlastní BARF recepty. O poctivé značce VOM jsme napsali i tenhle článek na blogu.