Víte, že boxům na mražené je bez chladicích sáčků smutno?

Proto vás prosíme o vracení boxů na mražené včetně chladicích doplňků. Děkujeme!

Pro obrovskou spoustu majitelů i chovatelů psů jsme už roky dvorním dodavatelem především mražených BARF krmiv(a řady doplňků stravy a příloh). Prodáváme sortiment, který není nikde jinde k dostání. A jsme strašně pyšní na to, že nás máte rádi.

Jak praví lidová moudrost: každý řetěz je tak silný, jako jeho nejslabší článek. V praxi to znamená, že naprosto mimořádnou péči věnujeme tomu, aby k vám mražené zboží dorazilo bleskově a opravdu mražené. To musí platit jak v zimě, tak i v tom v nejparnějším létě.

Mražený sortiment proto zasíláme ve speciálních boxech. Abychom minimalizovali ekologickou stopu – a také s ohledem na jejich cenu – postupem času jsme vymysleli možnost opravdu jednoduchého bezplatného vracení boxů. Stačí nám jen říct, že box chcete vrátit a my všechno připravíme. Vy ho pak jen vrátíte kurýrovi, až budete přebírat příští objednávku.

Aby obsah zásilky zůstával opravdu mražený, v boxech často můžete najít i některé chladicí doplňky. My jim u nás pracovně říkáme „mlíčka“ (i když s mlékem nemají nic společného). Jsou to pytlíčky, na kterých je napsáno ICE CATCH. V některých zásilkách najdete menší, v jiných větší (a když to není potřeba, tak žádné).

Chladicí sáček ICE CATCH

Například i takhle vypadají sáčky, které pomáhají udržet zásilky mražené. Díky za jejich vracení.

Víme, že cena dopravy je při nákupech velmi důležitá. Abychom mohli stále nabízet dopravu zdarma (včetně boxů) u objednávek nad 2.000 Kč a k tomu i slevy na větší nákupy, prosíme vás jak o vracení boxů, tak i chladicího příslušenství (pokud je součástí zásilky). Protože – slovy klasika – bez nich se to fakt nedá :)

Moc vám za to děkujeme, vážíme si vaší spolupráce.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz