Buvolí maso v BARF krmivech pro psy

Pro mnoho lidí je synonymem základu BARF krmiva hovězí, případně kuřecí nebo jehněčí maso. Možností je však mnohem víc. Dnes bychom vám rádi představili jednu trochu méně obvyklou a přesto fantastickou variantu: buvolí maso. Pojďme se na ni podívat blíž.

Čím je buvolí maso speciální?

Buvolí maso je specifické hned v několika ohledech:

  1. Hypoalergenní vlastnosti

U buvolího masa je – například v porovnání s hovězím či kuřecím – méně pravděpodobné, že vyvolá alergickou reakci. Díky tomu je ideální pro psy s potravinovými alergiemi nebo intolerancemi vůči tradičním proteinům.

  1. Vysoký obsah bílkovin, méně tuku

Buvolí maso je libové – obsahuje méně tuku než „tradiční“ masa pro BARF. Pořád však obsahuje kvalitní bílkoviny. To je výhodné pro psy, kteří potřebují udržovat tělesnou kondici, nebo pro ty, kteří potřebují zhubnout.

  1. Buvolí maso je bohaté na vitamíny a minerály

Tento druh masa je bohatý zejména na vitamíny skupiny B (především B12) a na minerály, jako jsou železo a zinek. Ty podporují zdraví krve, imunitní systém a celkovou psí vitalitu.

  1. Unikátní, zajímavá chuť a textura

Buvolí maso má skvělou chuť, což je bonusem zejména u psů, kteří mají trochu mlsnější jazýčky (diplomaticky řečeno).

Představujeme buvolí maso v našich krmivech

Jak se říká, šedivá je teorie, zelený strom života. Jaké konkrétní lahůdky, které jsme pro vaše čtyřnohé kamarády připravili? Všechny jsou single protein buvolí a jedna lepší než druhá. Jsou to perfektní základy pro kompletní BARF menu přesně podle potřeb vašeho psa.

GRAF BARF buvolí svalovina

Senzační krmivo, které je skvělým základem pro vlastní BARF recepty. Čistá svalovina je velmi snadno stravitelná, obsahuje hodně bílkovin a málo tuku. Perfektně ji doplní ovoce a zelenina, oleje a další doplňky stravy k barfování.

Graf BARF buvolí svalovina

Prohlédnout buvolí svalovinu

GRAF BARF bachorový tuk

Perfektní volba pro oslabené pejsky, psy po operaci či nemoci. Je to však i vynikající doplňkový zdroj energie pro hodně aktivní psy nebo psy a ty, kteří potřebují nabrat hmotnost. Tuk z bachoru je obsahuje hodně esenciálních mastných kyseliny, což je navíc skvělé pro srst a kůži.

Graf BARF buvolí bachorový tuk

Prohlédnout bachorový tuk

GRAF BARF jemně mletá buvolí hrudní kost

Tohle je výtečný doplněk pro vyvážený poměr kostí v psí stravě. Velmi snadno se přidává do receptů, obsahuje vápník a fosfor (psí zoubky vám poděkují). Díky jemnému mletí je tohle krmivo vhodné i pro malá psí plemena, juniory, seniory i psy s citlivým zažíváním. Je to také vynikající BARF pamlsek. Efektivně podporuje žvýkání, které je pro psy opravdu mimořádně důležité. Víc jsme o tomhle důležitém, ale často přehlíženém tématu psali v tomhle článku.

Graf BARF buvolí hrudní kost

Prohlédnou jemně mletou buvolí hrudní kost

GRAF BARF buvolí játra

Toto single protein BARF krmivo je charakteristické intenzivní chutí, spoustou bílkovin, železa a také vitamínů. Játra jsou skvělou volbou na podporu zdraví očí, imunity a kůže. Perfektní volba pro doplnění menu o živiny, které jsou pro psy za normálních okolností obtížněji dostupné.

Graf BARF buvolí játra

Prohlédnout buvolí játra

GRAF BARF buvolí plíce

Plíce jsou nízkokalorické, ale na živiny velmi bohaté maso. Hodí se pro pejsky, kteří potřebují trochu zhubnout, aniž by přišli o důležité živiny. Plíce jsou navíc skvěle stravitelné. Jejich přirozená konzistence však přináší dlouhé potěšení ze žvýkání, takže jde v podstatě také trochu o pamlsek. Zkrátka – jak se říká – perfect match!

Graf BARF buvolí plíce

Prohlédnout buvolí plíce

GRAF BARF zelené buvolí dršťky

A na závěr něco speciálního. Pokud psi něco považují za opravdovou lahůdku, jsou to dršťky. Pokud jste je ještě nezkoušeli, teď je skvělá příležitost. Jsou skvělým zdrojem probiotik a enzymů, které podporují zdravé trávení. Pomáhají při udržování zdravé střevní mikroflóry, která má zásadní dopad na zdraví psů.

Graf BARF zelené buvolí dršťky

Prohlédnout zelené buvolí dršťky

Tento článek je součástí naší série BARF masa pod lupou, ve které postupně představujeme všechny druhy masa, které v našem obchodě můžete koupit.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz